Gewoon herfstvakantie en de kracht van liefde -166

Vic heeft op dit moment lekker vakantie. Maar eigenlijk ziet deze vakantie er natuurlijk hetzelfde uit als alle vorige vakanties. We zitten voornamelijk thuis. 'Wie niet?', zou ik bijna willen zeggen. Maar ook ik weet natuurlijk dat een hoop mensen een loopje nemen met de maatregelen. 

Wij maken er weer wat van deze dagen. We kijken naar leuke films op Netflix of programma's die we hadden opgenomen maar nog geen tijd voor hadden gehad om terug te kijken. Ook sliepen we samen weer een nachtje in de woonkamer. En uiteraard gaan we op de mooie dagen er op uit en combineren we het met geocachen. 

Dinsdag spraken we 'halverwege' met oma af en namen haar ook mee op een geocache-wandeling. Een mooie manier om elkaar toch te kunnen zien en even bij te kletsen. We gingen via het schattige dorpje Haarzuilens naar een natuurgebied in de buurt.

Vic probeerde oma te leren hoe ze de steentjes over het water kon laten scheren. 
Op social media zie ik allerlei foto's van prachtige paddenstoelen voorbij komen, dus ik kon natuurlijk niet achterblijven ;). 
Er waren leuke paden om te struinen en toen we eenmaal de wind in de rug hadden en de regen was gaan liggen, was het aangenaam buiten. 
En natuurlijk zag ik ook de liefde weer onderweg. Zie jij het ook?

Verder zijn we bezig om onze 'tuinkamer' steeds meer uit te breiden. De elektriciteit is nu geregeld en er hangen geweldige lampen en fijne stopcontacten. Ook hebben we een houtkachel gekocht die samen met het straalkacheltje er voor moet gaan zorgen dat we zo lang mogelijk bezoek buiten kunnen ontvangen. Het is echt een heerlijk en fijn plekje aan het worden. 

Verder heeft Vic vooral ook veel huiswerk te doen in de vakantie, Dat is echt wel even anders dan de basisschool. Omdat hij op de basisschool nooit een tekst heeft hoeven leren, konden we deze week er even goed voor gaan zitten.
Komend weekeind gaat hij nog gezellig met zijn vader op zolder slapen en samen filmavond in bed houden. En dan vanaf volgende week gaan we gewoon weer 'terug in het gareel'. 


Reacties

Populaire posts van deze blog

Gewoon tien jaar en KVL -268

Gewoon vliegen!

Gewoon een Taaie Challenge en KVL -261