Gewoon tuinbezoek en de kracht van liefde -161

Al langere tijd dachten we er over na om een overkapping in onze tuin te laten zetten. Nu met deze hele covid-periode kwamen we er achter dat zoiets toch wel heel erg handig zou zijn in onze tuin. Vanaf maart zaten we bijna wekelijks bij onze vrienden, die er wel één hebben, en langzaamaan kregen ook wij onze wensen helderder. 

Omdat Sebastiaan zelf geen 'klusser' is, dit niet leuk vindt om te doen en ons project wel erg groot was, vroegen we onze aannemer om mee te denken. In de zomer zaten we met hem rond de tafel en de eerste week van september startte hij met bouwen.


Sebastiaan trok zelf nog wel de borders leeg en snoeide de haag drastisch terug. Dit stuk van de tuin werd eigenlijk nauwelijks door ons gebruikt, alleen het zwembad heeft er deze zomer gestaan.

De mannen werkten hard en netjes. 

Al gauw stond er een geraamte. En na vijf dagen werken stond er een prachtige overkapping in de tuin.

We zijn ontzettend blij met het resultaat en hopen straks op deze manier ook langer 'tuinbezoek' te kunnen blijven ontvangen. Eerst zal nu de elektriciteit (verlichting en straalkachel) geregeld moeten worden. Daarna wordt er nog een buitenkeuken in gemaakt om het vervolgens allemaal in te richten en af te stylen. 



Reacties

Populaire posts van deze blog

Gewoon tien jaar en KVL -268

Gewoon vliegen!

Gewoon een Taaie Challenge en KVL -261