Gewoon Antwerpen en KVL -232

Op Hemelvaartsdag reden Vic en ik naar Antwerpen. Sebastiaan moest helaas werken, dus gingen we met z'n tweetjes op pad voor Vics' kennismaking met deze geweldige Belgische stad. 

Tegenover de stadsschouwburg boekte ik een hotel voor ons tweetjes, dus we konden al lopend de stad in. Uiteraard waren op dag één vrijwel alle winkels dicht, dus verkenden we de stad al geocachend. We verbaasden ons over de enorme hoeveelheid aan mensen die er liepen en ik moest daar echt wel weer even aan wennen. 

Vic genoot van al het lekkers dat we zagen en wilde uiteraard van alles proeven en uitproberen. Zo starten we onze wandeling met wafels. 

De terrasjes zaten stampensvol en we hoorden allerlei talen om ons heen. Vic raakte direct in de vakantiestemming. 

Ruim acht kilometer en een frozen yoghurt later, belanden we op onze hotelkamer met heerlijk gekocht snoep. Even chillen voordat ik met mijn puber naar een restaurantje in de buurt ging. 
We genoten samen van een Italiaanse maaltijd en het gezellige samenzijn.

De lange hotelgang moest bij terugkeer natuurlijk wel even afgerend worden door Vic. Heerlijk een beetje gek doen met z'n tweetjes.
De volgende ochtend (gisteren dus) startten we rustig op. Zalig uitgebreid ontbijten, op het gemakje vernevelen en daarna de stad in om uitgebreid te gaan shoppen! Uiteraard eerst aan de blarenpleisters en bubbeltea voordat er überhaupt gewinkeld kon worden ;). 
En natuurlijk konden we het ook vandaag niet laten om toch weer wafels te gaan eten. Ditmaal bij de House of Wafles waar we zelfs een wafel-tosti aten 😁. 'To wafle or not to wafle, that is the question'.
We slaagden allebei leuk voor zomerkleding en genoten van de zonnestralen en alle gezelligheid. Na nog een Vlaams Frietje te hebben gegeten reden we 's avonds weer naar huis. Onwijs genoten! 

Straat in hartje Antwerpen.












Reacties

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Gewoon tien jaar en KVL -268

Gewoon vliegen!

Gewoon Spanje en KVL -267