Gewoon Kampen en KVL -259

De week na de operatie van Vic was het voorjaarsvakantie. Vic en ik besloten om samen een midweekje weg te gaan in Nederland. Sebastiaan moest gewoon werken en Vic en ik gaan vaker samen wat daagjes weg. Vorig jaar gingen we naar Antwerpen en het jaar daarvoor verbleven we samen in Groningen.

Dit jaar kozen we voor een leuke Bed and Breakfast in Kampen. We boekten de benedenverdieping en hadden een zeer ruime en comfortabele kamer met keuken. Iedere ochtend werd er een uitgebreid ontbijt voor ons klaar gezet. 

Het centrum van Kampen was op loopafstand, dus daar liepen we regelmatig even naar toe. 

Het was een fris weekje, maar de zon scheen volop. We hielden ons zalige ritme aan. Rustig de dag opstarten, 's middags wat doen en vooral lekker veel snoepen en ongezond eten. Ook keken we heerlijk Netflix in het grote bed en genoot ik er vooral van dat mijn grote zoon nog steeds gezellig met me meegaat.
Op dag twee gingen we naar het schattige stadje Elburg.

Vic vond wel dat we daar wat te druk waren met geocachen dus dat hebben we maar niet meer gedaan toen we de volgende dag gingen shoppen in Zwolle. Op de donderdag hielden we een chill-dag. We wandelden wat door Kampen, speelden Carcasonne en gingen 'savonds samen naar de (schattige) bioscoop. 

Op de laatste dag reden we terug via Bataviastad. We slaagden allebei nog leuk voor wat kleding om vervolgens weer huiswaarts naar onze lieve Sebastiaan te gaan.

We hebben kortom weer genoten van de daagjes weg met elkaar! De momenten gepluk, heerlijk aangekneuterd en van de dagen genoten 💜.







Reacties

Populaire posts van deze blog

Gewoon tien jaar en KVL -268

Gewoon vliegen!

Gewoon Spanje en KVL -267