Gewoon een nieuw jaar!

Voor alle lezers:

Een prachtig, mooi en liefdevol nieuw jaar gewenst! Een jaar met hopelijk weinig (fysieke) tegenslagen. Een jaar waarin wensen uit mogen komen en er vooral veel genietmomenten zullen zijn!

Oudjaarsdag begon hier helaas weer wat wisselend. Ik had al een paar dagen flink last van mijn buik. Ik nam me voor om mijn zakjes laxeermiddel te verhogen (dit had de mdl-arts in het AZU destijds geadviseerd), maar Sebastiaan vond het toch wijs dat ik eerst met het Haga zou overleggen. En een beetje aanmoediging daarin van een cyster hielp ook.
Dus belde ik.

En nee, het idee om zakjes te verhogen werd niet toegejuicht. Langskomen moest ik.
Met het lood in mijn schoenen (en voor de zekerheid met een tasje met nachtjapon en schoon ondergoed) gingen we gedrieën dan maar weer richting het Haga.
Onderweg natuurlijk toch een traantje; 'het zal toch niet..?' En daarnaast gunde ik mijn mannen gewoon een heerlijk onbezorgde dag. Vic verheugde zich al dagen op het 'vuurwerken' en nu moesten we weer naar dat stomme ziekenhuis.

Gelukkig werd ik al snel geholpen. Een echo van de buik liet weinig bijzonderheden zien. Ook de longarts wist niet goed waar de klachten vandaan komen. Het ziet er niet uit als een Dios (gelukkig!). Dus kreeg ik Klean Prep voorgeschreven, een laxeerdrank die bedoeld is om de darmen te ledigen. Mogelijk zit er toch wat obstipatie of lucht in de weg. Dus nu drink ik twee liter per dag en mag daarnaast niks eten (wel drinken). Morgen vindt er telefonisch contact met de arts plaats.

Oudjaarsavond was dus qua eten sober. Maar hee; ik mocht mee terug naar huis! En dat is me alles waard. Gewoon de dagen thuis doorbrengen en rustig aan opknappen.
En gewoon het nieuwe jaar beginnen met Sebastiaan en Vic!

Wij gaan er weer een prachtig jaar van maken. En dat wensen we jullie ook toe!

Reacties

  1. Hoop dat het een goed jaar voor jou en je gezin gaat worden. Liefs Astrid

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Gewoon eerlijk en de kracht van liefde -84

Prrrrrrrrrrrrik!

Gewoon verfrissend.