Eindelijk mijn VOD.

Hoewel mijn VOD anderhalve week geleden al op het bord stond, bleek dit een beetje een broodje-aap-verhaal te zijn. Maar nu is hij echt bekend. Mijn Voorlopige Ontslag Datum!

Eindelijk is er weer zicht op thuis en wel vrijdag aanstaande.
Maandag moest ik weer blazen en ik blies net zo constant (lees:goed) als de afgelopen keren. Op de zaterdagavond na, hield ook de koorts zich rustig.
Gisteren kwam de grote visite langs. Ze gaven aan te hebben gezien dat ik er echt wel even doorheen zat en boden me twee opties aan. De eerste was 'naar huis zonder infuus en meronem gaan vernevelen'. De tweede optie was 'naar huis met een meronem-infuus tot 21 juli en dan colistine blijven vernevelen'.
Ik koos voor optie twee. Dit lijkt me de meest optimale behandeling, het gevoel dat we dan goed door pakken en ik red me prima met mijn infuus thuis.

Eind volgende week meld ik me dan weer op de poli en stoppen we de kuur. De grote vraag van de arts is wat mijn koorts dan gaat doen na het stoppen. We zullen het zien.

Het vooruitzicht om vrijdag naar huis te mogen is heerlijk. Fijn weer bij mijn mannen, lekker in mijn eigen bed en onder mijn eigen douche. En als het een beetje mee zit, kan onze vakantie dan ook gewoon door gaan!

Reacties

 1. Ohhh wat fijn voor je. Heel veel beterschap toegewenst 😘

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dankjewel Esther! Ook nog voor je lieve kaart! Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wat lekker, eindelijk weer naar je mannen!
  Hopelijk blijft de koorts straks weg en knap je thuis nog verder op.

  XoXo

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Gewoon eerlijk en de kracht van liefde -84

Gewoon ziek gekiekt.

Prrrrrrrrrrrrik!