Gewoon vakantie.

Ons manneke heeft vakantie. Sinds zeven dagen is hij lekker vrij. We genieten!
Eerlijk gezegd moet ik bekennen dat ik dacht dat het ook best zwaar zou zijn hem opeens weer iedere dag thuis te hebben. Maar het feit dat Sebastiaan vrij is en Vic nog twee dagen naar de BSO gaat, maakt het allemaal goed hanteerbaar.

We rommelen gewoon weer ouderwets de dag door. Kneuteren de hele ochtend aan en zijn vaak pas rond het middaguur onder de douche geweest en aangekleed. De dagen worden verder gevuld met de dagelijkse boodschapjes en bezoekjes.

Binnenkort vertrekken we ook nog voor wat weekjes naar Italie. Het is de eerste keer dat we die kant op gaan. Heerlijk; we zien er echt naar uit. Vic is dol op 'paghettie' en kijkt er al naar uit het iedere dag te gaan eten. Zelf verheugen we ons ook op de Italiaanse keuken.

Vanavond heeft Vic een logee. Papa slaapt een nachtje bij hem in bed. Ik heb ze zojuist naar boven 'gedirigeerd'(;-D), hun tanden laten poetsen en Pluk van de Petteflet voor ze voorgelezen. Nu liggen ze samen te 'keten' in bed. Zo leuk om te horen. Heel af en toe speel ik dan 'voor de show' de strenge moeder die zegt dat ze nu toch echt moeten gaan slapen en dat ik ze niet meer wil horen. Te gek!

Ook mama mag deze vakantie nog een keer komen logeren op zijn kamer en dan wil hij ook nog een keer in ons bed komen logeren. Verder heeft Vic bedacht dat hij graag nog een keer koekjes wil bakken met papa en popcorn wil maken. Logeren bij de opa's en oma's staat ook nog op het wensenlijstje. Zijn vriendje vroeg vandaag of hij een keer mee wilde naar de bioscoop, uiteraard wilde Vic dat wel.
Gelukkig hebben we zes weken de tijd om alle leuke bezigheden te ondernemen. Wat een feest!

Reacties

  1. Klinkt geweldig! De kunst van het genieten van de gewone dingen, zalig toch?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lieve Vic, Wat heb je toch fantastische ouders!!!
    SabXX

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Gewoon eerlijk en de kracht van liefde -84

Prrrrrrrrrrrrik!

Gewoon #EindelijkOrkambi