Gewoon zijn B.

Na het behalen van zijn zwemdiploma eind januari, mocht hij nu al weer afzwemmen voor zijn B-diploma. Hij was ontzettend trots en vooral opgelucht dat hij mocht afzwemmen. De B-lessen vond hij duidelijk minder plezierig, dus hij was blij dat er een eind aan kwam. Voor zijn C-diploma zwemmen wil hij dus (voorlopig?) ook niet.

Toen hij hoorde dat hij af mocht zwemmen, was zijn eerste vraag of hij weer een taart mocht maken. En dat mocht uiteraard :). Kijk maar:
Hij had al helemaal precies in zijn hoofd wat er op moest komen en boetseerde alles dan ook zelf; links een B, het poppetjes is hijzelf met zijn blauwe zwembroek en dat oranje is het gat waar hij doorheen moest zwemmen:Hij deed tijdens het afzwemmen weer onwijs goed zijn best. En samen met de grootouders genoten we van ons prachtige ventje.
Het rechtermannetje (met rode broek) is die van ons. Hier komt hij opgelopen met zijn zwemvriendje onder luid gezang van 'Waar is dat feestje?, Hier is dat feestje!'.
Halverwege mochten alle kinderen met hun natte kleren hun ouders een flinke knuffel geven. Die nam ik wederom met veel plezier in ontvangst :).
Het rechtermannetje (naast de meester) is onze topper die zojuist door het gat is gedoken!

Natuurlijk haalde hij zijn diploma en natuurlijk waren wij reuze trots!!!
Ons ventje heeft er knoerthard voor gewerkt.

Lieve Vic, je bent een kanjer!!!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Gewoon eerlijk en de kracht van liefde -84

Prrrrrrrrrrrrik!

Gewoon verfrissend.