Gewoon afgekoppeld.

Na twintig dagen kuren mocht ik me gisteren weer melden bij dokter H.
Uiteraard moest er eerst weer geblazen worden en dat viel me eigenlijk een beetje tegen.
Geen verbetering ten opzichte van de week daarvoor. Na een week kuren blies ik eenzelfde longfunctie. Blijkbaar had ik de week daarvoor mijn max al bereikt.

Vanwege de afvlakking van de longfunctie en de duur van de kuur (wetenschappelijk is bewezen dat drie weken afdoende is) besloten we de lijn af te koppelen. Mogelijk is dat ik bij verder herstel en het oppakken van intensievere (sport) training er nog wat puntjes bij sprokkel.
Het onderzoek naar de schimmel (aspergillus) was afgerond en er is besloten dat we een hogere dosis trisporal in gaan zetten, in de hoop dat de schimmel verdwijnt. Dit effect wachten we af en mogelijk ga ik daarna met een ander middel sprayen.

Afsluitend mocht ik voor groot bloedonderzoek en elf buisjes verder stapte ik helemaal dizzy het kamertje uit. Over een maand mag ik mij weer melden.

Ondertussen geniet ik van alle prachtige dagen. Ik typ dit stukje in het zonnetje in de achtertuin. De eerste BBq-etentjes hebben al plaats gevonden en het mannetje heeft opeens het buitenspelen helemaal ontdekt. Heerlijk! We fietsen samen naar school, zoeken lieveheersbeestjes en ik drink bakjes koffie in de zon. Ik lees zo nu en dan een boek (net Inferno uitgelezen), draai een wasje en pak het sporten weer op. 

Kortom: op naar een prachtige zomer! 

Reacties

 1. Wat fijn voor je dat al afgekoppeld bent!! Heerlijk weer WIFI.. ;)
  Ik moet morgen weer op controle en moet waarschijnlijk tot zondag nog.. Ik ben dus ook aan het aftellen!! :)

  Hopelijk kun je er weer even tegenaan!!

  Dikke x
  Sanne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. heerlijk weer wifi... hopelijk nog wat procentpunten erbij..

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Gewoon eerlijk en de kracht van liefde -84

Prrrrrrrrrrrrik!

Gewoon verfrissend.