Gewoon kerstvakantie.

Het waren de laatste dagen van het jaar. Vic was vrij, Sebastiaan was vrij en ik.. was natuurlijk ook vrij :). Twee weken heerlijk aankneuteren met elkaar; I love it!

We begonnen onze kerstvakantie op de Veluwe in een prachtig huis. Met allerliefste E. en haar geweldige gezin brachten we een lang weekeind daar door. Het was heerlijk; de kinderen genoten, we speelden eens een spelletje, haakten nog een toer, lazen een boek en kwamen nauwelijks het huis uit. Gewoon omdat het zo goed was. Alleen op zondag gingen we nog even snel een frisse neus halen; een rondje geocachen is dan altijd goed:
Toen Vic er vorig jaar achter kwam dat de kerstman niet bestond, bedachten we dat hij voor ons beiden een cadeautje mocht uitzoeken voor onder de boom. Op kerstochtend lag dit voor mij onder de boom te wachten:
Och lief ventje! Wat hou ik toch onwijs veel van je!

We hadden gezellige kerstdagen met familie en vrienden. Na de kerst feestten we rustig door. We gingen los van elkaar zelf een avondje weg (ik ging naar de bios; Gooische Vrouwen) en het mannetje speelde met de buurjongens in de sneeuw.

Ook stond er nog een avondje theater op het programma. Expres hadden we een avondvoorstelling uitgekozen (Tapfactory) in het prachtige theater in Den Haag (World Forum Theater). Zo leuk om in het donker, in je nette kleren, met de kleine grote man naar het theater te gaan. Zijn prachtige snoetje toen hij mee zat te drummen en swingen zal ik nooit meer vergeten.

Ook sliepen we nog een nachtje in de woonkamer met z'n drietjes. Vic en ik op de bank, Sebastiaan met een matras op de grond. En dan eerst alle kaarsjes en de kerstboom aan en onder onze dekens een film kijken. Geweldig <3.
Op oudjaarsdag ging hij met een tasje kindervuurwerk naar buiten. Knalerwtjes en ontploffende konfettibuisjes mee :). En uiteraard een vuurwerkbril op! Hoewel hij buiten met papa oefende met de trektouwtjes, durfde hij deze niet 'af te steken' (hahahahaha).

Op oudjaarsavond gaf hij voor alle buren een goochelshow! Och mannetje, wat ben je toch leuk!

Vandaag gingen we naar de bioscoop. We genoten van de heerlijke kneuterigheid van Mees Kees op de Planken. Nu nog twee dagen en dan is de kerstvakantie voorbij.

En hoewel mijn buik er wel even een paar dagen 'vandoor ging' hield ik het verder allemaal goed vol. Ik probeerde zelfs nog een beetje te sporten tussendoor.

We hebben genoten. Optimaal! Zoals altijd!

Ik hoop dat we het komend jaar weer net zo hard mogen genieten als altijd.
2014 is fysiek gezien een topjaar geweest! Met slechts één intraveneuze kuur brak ik mijn record. 2013 gaf me namelijk vijf intraveneuze kuren (en borstkanker..., klein detail!)
Ik wist niet wat me overkwam dit jaar. Ik ben zo dankbaar voor het feit dat we even letterlijk en figuurlijk op adem mogen komen. En ik kan alleen maar heel hard wensen dat ik komend jaar net zo stabiel mag blijven.

Dat is ook wat ik jullie toewens voor het nieuwe jaar;
een hele hoop 'gezonde dagen' en onwijs veel genietmomenten!

Reacties

  1. Lieve griet, Wij wensen jou, je gezin en familie ook een toppie 2015 toe! Fijn dat jullie zo genoten hebben. Lieve groet, Ria

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Gewoon eerlijk en de kracht van liefde -84

Prrrrrrrrrrrrik!

Gewoon verfrissend.