Gewoon een update en de kracht van liefde- 34.

Dus ging ik donderdag blazen in het Haga. Met het lood in mijn schoenen en de zenuwen in mijn lijf vertrok ik vanaf huis.
Het is zo jammer dat blazen sinds de laatste opname niet meer iets vanzelfsprekends is. Voorheen blies ik gewoon en wist ik dat ik 'toch niet meer kon doen dan mijn best'. Maar nu weet ik steeds meer hoeveel er van af hangt. En daarnaast is het vertrouwen in mijn lijf en in mezelf nog erg wankel.

Hoewel de eerste poging teleurstellend was, blies ik er gelukkig later nog wat bij. Al met al was de conclusie dat ik, ten opzichte van januari, vijf procentpunten heb ingeleverd.
Wel een beetje zoals verwacht wat mij betreft.

Ik legde aan de dokter uit hoe ik een 'jas heb uitgedaan', letterlijk en figuurlijk. Mijn gewicht is verlaagd en mijn energie is weer ver te zoeken. Ik heb bijna tweeënhalve week continu in bed gelegen. Het voelt alsof ik weer terug ben bij begin december 2015.
De arts was eigenlijk blij verrast door mijn geblazen longfunctie, hij had veel lagere cijfers verwacht. Ook had hij sowieso verwacht dat ik hem al eerder zou bellen dat ik opgenomen wilde worden. Dat dit telefoontje uitbleef, verbaasde hem.

De conclusie is inderdaad dat ik weer op 'nul begin'. En van hieruit hopen we dat ik weer kan gaan bouwen. Nutridrinks, regelmaat, rust, goede voeding en beweging zijn belangrijke elementen die hier aan bij kunnen dragen. Over twee weken kijken we weer verder.

Maar nu...de kracht van liefde..! Helaas kon ik dit de afgelopen weekeinden even niet volhouden. Maar we pakken het gewoon weer op:Reacties

  1. Dikke knuffel...en hopelijk snel bergopwaarts

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jou kennende gaat je dat gewoon lukken! Iemand die zelfs liefde ontdekt in bloemkolen is van de buitencategorie. :)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Gewoon eerlijk en de kracht van liefde -84

Gewoon ziek gekiekt.

Prrrrrrrrrrrrik!