Gewoon Runnen 4 Air!

In februari zag ik het opeens voorbij komen: een Obstacle Run voor kinderen georganiseerd door Run4air. De kinderen die deelnamen konden zich laten sponsoren en de opbrengst hiervan zou naar onderzoek naar CF gaan.

Ik polste onze Vic. Hij had ooit gezegd wel eens een obstakelloop te willen doen. Dus ik vertelde hem dat ik een leuke had gevonden speciaal voor kinderen en of hij soms zin had om mee te doen. Zijn ogen begonnen direct te stralen. Na het nog een paar keer gevraagd te hebben vertelde ik hem pas dat hij zich voor de loop kon laten sponsoren en dat de opbrengst naar CF zou gaan. Dat vond hij helemaal prachtig. Dus maakten we een account voor hem aan op de run4air website en kon het zoeken naar donateurs beginnen.

De donaties gingen rap van start en voordat hij het wist, kon hij zijn streefbedrag van 150 € al weer bijstellen. Het was vaak ontroerend om te zien wie ons steunde en welke lieve woorden er bij werden geschreven. Zijn beste vriend besloot hem fysiek te steunen en maakte eveneens een account aan, wat lief!

Gisteren werd de loop gehouden. Bij het Nationaal Militair Museum ligt een stormbaan die voor de run werd gebruikt. Omdat Vic en zijn vriend in de middaggroep zaten, gingen we eerst nog even het museum in.Wat een geweldig museum is het. Het is zeer ruim van opzet, er is veel te zien en er is een geweldig interactief gedeelte voor kinderen. Echt een aanrader!

's Middags mochten de mannen dan hun kunsten gaan vertonen. En dat deden ze erg goed. Na het startsein van Jochem Uytdehaage gingen ze als een speer over de baan.
Onze Vic heeft zo ontzettend veel geld opgehaald; over de 1800 euro!!

Tot eind april kan er nog gedoneerd worden. Mocht je dus nog iets over hebben voor deze geweldige prestatie, klik dan HIER. Onze zoon is makkelijk terug te vinden bij de deelnemers!

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Prrrrrrrrrrrrik!

Gewoon kwartet!

Gewoon stabiel en de kracht van liefde -96