Van uitstel komt hopelijk afstel

Begin januari bezocht ik mijn arts. Omdat het nog steeds niet goed gaat en mijn longfunctie te laag bleef, stelde hij me voor de keuze: of nog twee laatste orale kuren naast elkaar gebruiken of opgenomen worden. Ik koos voor optie één. En zowaar..., eindelijk was er een orale kuur die iets voor me deed en ik genoot een kleine drie weekjes van wat rust.
Twee weken geleden stopte de kuur helaas. Na twee dagen dacht ik al wat ademhalingspijn te voelen. Na vier dagen werd ik al weer wat benauwder en een week later was ik alweer een kilo kwijt, had ik koorts en zaten er restjes bloed in het sputum. Geen goed nieuws dus.
Na mailcontact met het ziekenhuis is nu besloten nogmaals drie weken de combikuur te gaan gebruiken. Als ik dan weer geen blijvend effect zie, wordt het alsnog een intraveneuze kuur.

Ik reken nu op drie weekjes rust en, met al mijn doemdenken op dit moment, op een opname in maart. Of zal er dan toch echt van uitstel afstel gaan komen???

Reacties

 1. Ik vind je een topper!!!
  X, A

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Succes. Ik ga voor je duimen.

  X. Alie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lieve Mara,
  Weer een spannende periode die aanbreekt. Wat zou het fijn zijn als het aanslaat en een opname niet nodig is. Maar als het goed voor je is, is het zo.... Je hebt een geweldig gezin waar je super goed door gesteund wordt. Hoop ook dat je kan blijven GENIETEN van alle mooie momenten en de wonderen (zoals jullie Vic) - die de wereld nog niet uit zijn. Hopelijk brengt het bloggen jou wat je erin zoekt. Ik denk zeker dat het een steun voor anderen kan zijn, zeker gezien jouw optimisme!
  Ik ga heel erg aan je denken en voor je duimen! En uiteraard je ook hier volgen :-)
  xxx R.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nou laten we hopen dat het gaat lukken. Ik ben Carel en heb je inmiddels toegevoegd aan mijn favorieten (op de computer, zelf was je het al)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lieve Mara, Sebastiaan en Vic,

  Wij volgen jullie via dit blog.Heel veel liefs en sterkte de komende tijd!

  MGLV

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Moppie,

  Hier een berichtje van mij om je te laten weten dat ik je blog zal volgen. Vind het een mooie manier van vertellen over hoe het met jou en met jullie gaat.

  Jouw manier van genieten van het leven biedt mij inspiratie.

  Dikke kus en liefs!
  M.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Lieve Mara,
  Wat een krachtig en dapper mens ben je toch! Veel sterkte! Liefs voor jou en je familie.
  Knuffel, SG

  BeantwoordenVerwijderen
 8. He kanjer,

  Want dat ben je! Een inspiratiebron voor heel veel mensen. Ik blijf visualiseren voor je, met de roze shirts is het ook goed gekomen!!!!

  Voor nu een dikke knuffel voor jullie alledrie,
  E.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Tranen springen me in de ogen. Ik ben zo enorm trots op jou en jullie! Menigeen kan een voorbeeld nemen aan hoe jullie in het leven staan! Hoop je snel weer een persoonlijke knuffel te kunnen geven.........
  Veel liefs voor jullie alledrie, G.H.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Gewoon eerlijk en de kracht van liefde -84

Gewoon ziek gekiekt.

Prrrrrrrrrrrrik!