Als ik zou mogen kiezen...

Sebastiaan en ik kunnen vaak 's avonds op de bank zitten en dat ik hem dan vraag: 'als jij nu zou mogen kiezen, wat zou je dan kiezen?'. Nu kunnen we hier natuurlijk van alles voor invullen (vrede op aarde, nieuw huis, rijkdom, emigreren, kroelen in bed), maar ik doel dan op waar je trek in hebt. (overigens realiseer ik me nu, hahaha, dat ik in het wensenlijstje ter voorbeeld 'een goede gezondheid' vergeet...) Bij mij is meestal het antwoord 'choco & biscuit'.

Ik ben eigenlijk best een zoetekauw. Chocola; heeeeeerlijk! Overigens vind ik chocolademelk en chocoladevla dan weer niet lekker. Ik kan nog zoveel opnoemen waar ik smakelijk van geniet. Met Sebastiaan als kok kan thuis eten ook heerlijk zijn en bezoeken we, als het lukt, regelmatig een fijn restaurant. Als ik kook echter, is thuis eten minder, maar dat terzijde.

Sinds mijn fysieke gesteldheid mij regelmatig in de steek laat, is het met de trek ook slecht gesteld. De kilo's vliegen eraf als het niet goed gaat en komen er gelukkig ook wel weer aan als het beter gaat. Ik kan binnen een week zo twee kilo kwijtraken, overigens een punt wat erg serieus wordt genomen door het ziekenhuis gelukkig. Dat ik in slechte tijden veel overgeef en geen trek heb, trekt niet echt veel gewicht aan. Als ik me niet goed voel, kun je me nog zoveel choco & biscuit voorzetten, eten doe ik het niet. Ik richt me dan steeds maar weer tijdelijk op de n.utridrinks, lekker is anders. Inmiddels variëert mijn kleding in de kast met tien kilo verschil (om en nabij).

Maar als jij nu zou mogen kiezen; 'wat kies je dan?'

Reacties

 1. Een goede gezondheid voor jou en anders.......een stroopwafel!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een bakkie N.espresso met een glaasje T.ia Maria en ......chocola !!!.....of toch "maar" een goede gezondheid ?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. tja..om het vooral 'luchtig' te houden...als het om lekker eten gaat dan kies ik toch voor een kopje thee met heerlijke romige chocola.. wel een echt vrouwendinge he ;-)

  Mirel

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ...een handje macadamia's denk ik :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik zeg sushi hihi daar kan je mij wakker voor maken:)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een overheerlijke chocolademuffin van de AH met van die dikke brokken chocola erin .... hmmm.

  Liefs en sterkte bijzondere Mara! Wat kan je toch mooi schrijven!
  Sabine

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ga dan ook voor de Sushi, máár ook voor de Sashimi. Uiteraard wél met ingelegde gember en hopen wasabi erbij. Mmmmmmmmmm.....!!!

  Liefs Alie

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Gewoon eerlijk en de kracht van liefde -84

Gewoon ziek gekiekt.

Prrrrrrrrrrrrik!