Luidkeels!

Ik plaats nooit zo laat op de avond een stukje, ik ga namelijk nooit zo laat naar bed...
Maar vanavond hadden we een gezellig avondje met la familia en ik moest nog ruim anderhalf uur naar huis rijden... Net thuis dus en nu bezig met de laatste spray-beurt.

Maar goed, daar gaat dit niet over. Ik heb inmiddels bijna drie 'goede maanden' door gemaakt. Ik blijf het nog steeds eng vinden om dit hardop te zeggen, het voelt als 'de goden verzoeken'. Gek genoeg merk ik iedere keer weer andere nieuwe dingen die ik niet meer kon en nu weer kan (ben ik nog duidelijk? Het is al laat hè?).

Vanavond op de terugweg merkte ik weer wat nieuws; ik kan weer zingen!!! Nee heus, ik klink nog steeds zo vals als een kraai, zal nooit een auditie van Idols overleven. Maar ik heb weer adem om te zingen!!! Ik hoef niet na ieder woord te hoesten, slechts af en toe een kuchje tussen door.

Jaren geleden waren vriendin-lief en ik helemaal wild van Montezuma's Revenge. Een a capella Nederlandse groep. We zagen hun optredens in het theater, sommige shows meerdere malen en ik zal eerlijk bekennen, met het schaamrood op mijn kaken, dat we zelfs een keer naar een
fanclubdag zijn geweest. Gelukkig vielen we daar overigens behoorlijk uit de toon, niet alleen vanwege onze hippe kledij, maar ook vanwege ons gebrek aan kennis over de groep.

Vanavond draaide ik voor het eerst sinds lange tijd weer hun muziek en ik zong uit volle borst mee. Na een kwartier kwam het besef:
Ik.
Kan.
Zingen.

Ik werd er zo blij van dat de volumeknop nog hoger ging, ik alle uithalen meepakte en ordinair heb mee zitten blèren in de auto. Heerlijk! :)
Mijn keel doet er nu al een beetje pijn van (totaal geen zangtechniek natuurlijk!) en ik zal morgen wel schor zijn!

Omdat ik een mooi linkje wilde maken in dit stukje naar de oude site van Montezuma's Revenge (niet gelukt dus op de iPad...) bezocht ik hun website en wat las ik daar.......: ze gaan weer optreden!!!

Zo zie je maar weer: alweer een cadeautje :)

Reacties

 1. Wat leuk en fijn dat je weer kan zingen!! Eneee ookal klinkt het misschien niet.... als jij maar geniet!!! :) En in de auto heeft er bovendien niemand last van haha... ;) Gewoon lekker blijven zingen hoor!

  Gr Sam

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heerlijk om je eigen 3,5e stem weer te horen! ;) Ik kan ook niet wachten! En met een beetje mazzel zit er weer een "I want you back" moment tussen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. dat zijn de fantastische cadeautjes die een mens nodig heeft Mara. Heerlijk voor je.
  groet van J.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mara ! kunnen we nog verzoeknummers aanvragen?

  Hé top,handjes in de lucht en we zingen wel.
  Wij zijn ook met zijn alle niet zo goed in de toonhouden.

  nou oefen maar........
  groetjes missie

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Gewoon eerlijk en de kracht van liefde -84

Prrrrrrrrrrrrik!

Gewoon verfrissend.