Gewoon Outrun CF 2013.

Een dag voor de Outrun vertelde ik aan Vic dat we gingen lopen in Scheveningen. Hij wilde graag weten waarom we daar gingen lopen. Dus legde ik hem uit dat we gingen lopen voor de zieke mensen, om geld voor de zieke mensen op te halen.
Hij reageerde direct enthousiast; 'wat een leuk plan', riep hij uit en hij hoopte dat hij met zo'n groene bus mocht lopen waar mensen centjes in konden doen. Hahahaha, dat was iets te kort dag om nog te realiseren...

Vriendinnetje M. (hahahaha; kijk eens, nu noem ik jou M...;o) sponsorde ons niet alleen financieel maar stuurde ook een zweetband en polsbandjes toe met mijn naam en OUTRUN er op en de naam van de sponsor, zij dus!! Wat heb ik gelachen toen het cadeautje binnen kwam.
Vic vond het zo prachtig dat hij het natuurlijk wilde dragen afgelopen zondag (en de dagen daarvoor en daarna...).

Schoonouders en schoontante ondersteunden ons tijdens de loop en gelukkig kon Sebastiaan toch ook mee lopen. Het was een beetje jammer van de mist, maar verder erg fijn om weer mee gelopen te hebben. Iedereen weer even kort te spreken en een grote vuist te maken tegen CF. Kijk; dit was het clubje, je ziet ons ergens staan!
Op het weblog van Miss Piggy kun je nog meer leuke foto's bekijken. Je herkent ons direct!Maar nu nog de grote bekendmaking.....ra-ta-ta-ta-taaaaaa:

We hebben 175 (!!!) euro opgehaald en dit is zojuist overgemaakt naar Djuna!
Lieve allemaal, bedankt voor jullie sponsorgeld. Ik vind het hartverwarmend dat jullie aan ons denken en geld hebben overgemaakt.

Dikke, dikke kus daarvoor!

Reacties

 1. ooohhh wat leuk allemaal. had de foto's bij Djuna al gezien (en bij vele anderen op facebook) ik heb je gezien hoor :-)
  Zo jammer dat ik er niet was, baalde enorm zondag. Misschien een andere keer elkaar ontmoeten....
  liefs Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super gedaan!! En natuurlijk ook Vic super goed gedaan!! Mooi bedrag ook opgehaald!! Enn ik had de nieuwe look van je blog nog niet gezien, maar die vind ik ook erg leuk haha :D Leuk om je n keer te zien in Real Life. :)

  liefs Tamara

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk om je weer gezien te hebben! :)
  En wat is Vic een leuk kind!!

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat is mooi zus! Leuke achtergrond site trouwens!! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Toppie!! Goed gedaan jullie!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Och, ik had nog in mijn hoofd gehad om je te sponsoren. 't Is me helemaal ontschoten, wat erg.
  Ik was ook helemaal vergeten dat het zondag al was. Toevallig zag ik bij Jolanda op FB een status update waarin ze alle lopers succes wenste. Toen viel het kwartje dat de CF-RUN gelopen werd.
  Vind het super dat Vic zo enthousiast mee wilde lopen. En dat jullie zo'n mooi bedrag hebben weten op te halen. TOPPERS...!!!

  Kus.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Gewoon eerlijk en de kracht van liefde -84

Gewoon ziek gekiekt.

Prrrrrrrrrrrrik!