Gewoon minder fit.

Ik heb een heleboel goede dagen tot dusver gehad in 2013. Soms zitten daar ook dagen tussen dat het net wat minder vlot verloopt.
Omdat ik mijn temperatuur niet goed omhoog krijg.
Omdat ik opeens toch weer meer hoest.
Omdat ik me domweg niet lekker voel.
Vaak is één (of twee, of drie,..) paracetamol dan afdoende om de dag door te komen.

Vorige week was er een serie van dit soort dagen na elkaar.
Na Outrun CF kwam daar een moeheid bij, maar hoe vroeg ik ook naar bed ging en hoeveel ik overdag ook sliep, de moeheid ging niet weg. Vanaf het begin van de week kwam daar ook nog verhoging, net koorts, bij. Ik ging naarmate de week vorderde ook meer hoesten en lag vooral met een boel rillingen een beetje te sippen onder mijn fleecedekentje op de bank.

Nu steek ik normaliter graag mijn kop onder het zand. Want natuurlijk had ik meerdere hypothesen, aannemelijke hypothesen zelfs. Waarom zou het geen griepje zijn? Waarom was ik niet gewoon uitgeput van alle drukke dagen en de verbouwing op onze zolder?

Maar ik besloot eens wijs te zijn (zal verstand dan toch met de jaren komen?) en belde met het Haga voor overleg. De CF-consulente vermoedde geen griep omdat hiervoor de klachten (en de verhoging) te veel sluimeren. Na overleg met mijn arts is dus besloten om even te starten met een kuur Tavanic in combinatie met paracetamol om de koorts te dempen.

Ik hoop gewoon dat ik nu op tijd aan de bel heb getrokken en straks onder mijn dekentje vandaan kan kruipen en kan gaan genieten van de lente!

Reacties

 1. hopelijk helpt het kuurtje! ik duim! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ahhh balen! We duimen mee dat de kuur aan gaat slaan.
  liefs Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bah niet leuk hoor. Ik hoop dat de Tavanic gauw gaat helpen en dat je je vlug wat fitter zult gaan voelen.

  Dikke beterschapszoen,
  Alie

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Gewoon eerlijk en de kracht van liefde -84

Prrrrrrrrrrrrik!

Gewoon verfrissend.