Gewoon verwend!

De verpleegkundige van het Haga meldde mij aan voor een verwendag georganiseerd door de Stichting FOK. Ik voelde me vereerd en stiekem ook een beetje bezwaard...
Ik vind altijd dat er mensen zijn die het nog harder verdienen dan ik. Aan de andere kant hebben wij natuurlijk na het afgelopen jaar ook best wat leuks 'verdiend'.
Dus besloot ik eens mijn ongepaste trots aan de kant te zetten en vooral te genieten.

Met een onwijs lieve dame van de FOK besprak ik wat ik graag wilde. Dat was mij al snel duidelijk; iets leuks doen met mijn twee lieve mannen. Het voorstel was om twee dagen en een nachtje naar de Efteling te gaan. Wat een onwijs leuk plan!

Omdat het echter organisatorisch wat lastig te regelen was, kregen we eerst een dagje weg aangeboden. Eind december stond er 's ochtends vroeg een limousine op ons te wachten. Deze bracht ons naar de Jaarbeurs in Utrecht, waar we genoten van Disney on Ice.
We hadden prachtige plaatsen en genoten van de geweldige show.

Een maand later mochten we ook nog een weekendje naar de Efteling. Het weer werkte onwijs mee en op zaterdagochtend werden we van harte welkom geheten in het Efteling-hotel. Op het gemakje struinden we zaterdag door het park. We eindigden de dag bij Raveleijn.

Door een donkere en verlaten Efteling liepen we terug naar het Efteling hotel, waar we een prachtige, luxe kamer hadden. Wat fijn dat we niet meer naar huis hoefden te rijden, maar ons gewoon neer konden vleien op het bed.

De volgende ochtend genoten we van een uitgebreid ontbijt en liepen we op het gemak voor de tweede dag het park in. Alle attracties die we de eerste dag gemist hadden, bezochten we. 
Ik vind het onwijs lief dat er mensen zijn die dit voor ons geregeld hebben. Het was de eerste keer sinds mijn borstamputatie dat we met z'n drietjes een nachtje weg zijn gegaan. Het aanbod emotioneerde me; dat er zulke lieve mensen zijn die dit voor ons doen.
 
Dit weekend voelde als een afsluiting van een vervelende periode.
Dank jullie wel Stichting FOK!

Reacties

 1. Mara wat leuk!!
  helemaal verdiend dit uitje ...
  Super fijn om te lezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Superleuk en jullie hebben het heel erg verdiend.
  Leuk he de efteling!!?!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooi initiatief! Geweldig dat jullie met z'n 3tjes daarvan konden genieten.
  Lieve groet,
  Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat super leuk en zeker verdiend hoor. Je hoeft je zeker niet bezwaard te voelen. Heerlijk dat jullie zo genoten hebben .

  Liefs Elise

  BeantwoordenVerwijderen
 5. echt heel leuk!! Super dat jullie genoten hebben!

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dit uitje is jullie meer dan gegund!!
  XX Sabine

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een super verrassing zeg! En inderdaad ook zo op het goede moment. Het plezier straalt er vanaf :-)
  Super meis, sterkte weer met de normale routine en blijf ook flink genieten van de kleine dingen, zoals jij dat zo goed kan! liefs Tinka

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Gewoon eerlijk en de kracht van liefde -84

Prrrrrrrrrrrrik!

Gewoon verfrissend.