Gewoon pret met pred!

Vorige week ben ik dus begonnen met de combinatie Tavanic en Prednison.
En direct de eerste avond was het al raak; ik sliep nauwelijks. Na een nachtje van drie uur slaap, was ik gek genoeg de volgende dag reuze fit. En ook de vijf uur durende nacht daarna bracht mij niet van mijn stuk.

'Prednison is kickin in!'

Door de dag heen ben ik een soort van hyper. Alle achterstallige klusjes wil ik opeens oppakken (denk aan bergen papier waar ik nog doorheen moest worstelen, kleine naaiklusjes, meldingen bij de gemeente..) en ik haak me suf. Ook praat ik veel (ja, ja...nog meer dan normaal) en vaak snel.
Ik ga laat naar bed (heb dus opeens wat aan mijn avond) en word na een korte nacht weer reuze fit wakker. Hahahaha, dat zijn dan toch wel weer even de tijdelijke voordelen.

Maar het grootste voordeel is dat ik me nu al weer zoveel fitter voel dan vorige week toen ik nog als een zielig vogeltje in mijn bed lag. Niet alle klachten zijn weg, maar al zoveel minder dan voorheen.

Ik weet niet hoe ik me op de lange termijn zal voelen, of dit daadwerkelijk de oplossing zal zijn, maar voor nu werkt het.

Wat een pret met pred!

Reacties

 1. Hoi Mara, Fijn dat de a.b. en de pred lijken aan te slaan. En over pred hoor je verschillende uitwerkingen. De één voelt zich miserabel en down, en de ander wordt er hyper hyper van.
  Wat ben je nu aan het haken en waar haal jij je patronen vandaan? Ik hoop dat je wel in het zonnetje mag zitten met de Tavanic (?)
  Liefs en beterschap, Martina <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Martina,

  Ja gelukkig heb ik dan maar de 'positieve bij-effecten'... Ik ben al een tijdje bezig met de Crochet Along; echt een geweldig project. Ik hoop het in oktober af te ronden en zal dan zeker een fotootje plaatsen. Ik haal inspiratie uit boekjes, pinterest en van het net.
  Ben je zelf een actieve haakster?

  Lieve groet!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Gewoon stabiel en de kracht van liefde -96

Prrrrrrrrrrrrik!

Gewoon een gehandicaptenparkeerkaart.