Gewoon de kracht van liefde -94

De afspraak met de oncoloog-internist en de afspraak met de osteoporose-internist werden verzet. Ze bleken allebei afgelopen woensdag op een andere locatie te zitten. Dus nu mag ik volgende week langs om het verdere beleid te bespreken.

Eigenlijk kwam het niet heel slecht uit. Vic heeft voorjaarsvakantie en we rommelen lekker met elkaar aan. Zo gingen we samen een middagje naar Rotterdam om een filmpje te pakken (Early man, leuke kinderfilm!). In de omgeving van de bioscoop was er weer een hoop liefde te vinden.

 
Dit is de deur van een skatewinkel. Vic kreeg voor zijn verjaardag namelijk een stuntstep dus we gingen nog even bij twee skatewinkels kijken.
 
Zo onwijs leuk; meerdere vriendjes van school hebben een stuntstep. Na school gaan ze dan allemaal naar huis om hun rugtas te vullen met snoep en drinken. Zetten hun skatehelm op en ontmoeten elkaar dan in het skatepark in ons dorp. Hij is hierdoor heerlijk veel buiten en volop in beweging.
 
 
Het is heel mooi om te zien hoe zijn leven zich ontwikkeld. Hoe hij nu met zijn eigen vriendengroep afspreekt en heel het dorp rond fietst. Een mobiel heeft hij (gelukkig!) nog niet. We spreken gewoon een eindtijd af, precies zoals onze generatie dat vroeger ook deed. We weten dat we hem kunnen vertrouwen en het is geen kind dat in zeven sloten tegelijk loopt.
Dus lekker naar buiten met die step en genieten van het moment!
 


Reacties

Populaire posts van deze blog

Gewoon tien jaar en KVL -268

Gewoon vliegen!

Gewoon een Taaie Challenge en KVL -261