Gewoon zussenweekeind en de kracht van liefde - 125

Vorig jaar gingen we eigenlijk voor het eerst samen een lang weekeind weg. Daar hadden we beiden zo van genoten dat we besloten om dit jaar weer een leuke stedentrip te boeken.

Dit jaar werd het Haarlem alwaar we weer een leuke bed and breakfast vonden. Het was bijna midden in het centrum gelegen, maar desondanks huurden we toch een fiets. Gezien het debacle met de fietsen tijdens onze vorige trip, huurden we dit keer maar één fiets en ging ik gewoon gezellig bij zus achterop.

De vrijdag en zaterdag gebruikten we voor shoppen, lekker eten, op terrasjes zitten en vooral heerlijk bijpraten! Wat een geweldige stad is Haarlem! Het heeft een hele vriendelijke, bijna dorpse uitstraling. En geweldige straatjes met leuke boetiekjes en snuisterijen-winkeltjes. Echt een aanrader om naar toe te gaan!

Op de Grote Markt.
Onze geweldige B & B

Uiteraard was er ook een hoop liefde in Haarlem ;)

Vanwege het prachtige weer op zondag (20+ graden) reden we, achter de lange stoet aan, naar Zandvoort. Daar hebben we nog heerlijk in het zonnetje kunnen zitten.


Wat was het weer fijn, zus!
Welke stad raden jullie ons aan voor volgend jaar?

Reacties

  1. Dordrecht, de oudste stad van Holland. De basis voor ons koninkrijk werd daar gelegd! En... er worden hele aardige mensen daar geboren...……..

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Gewoon tien jaar en KVL -268

Gewoon vliegen!

Gewoon Spanje en KVL -267