Gewoon zomerkneuter en de kracht van liefde -156

We kneuteren de zomervakantie verder door. Ik probeer wat kleine dingen te verzinnen die we kunnen doen en waarbij we zo min mogelijk (corona-) risico lopen. 

Zo zijn we zijn kamer puber-klaar aan het maken. Opruimen zodat er ruimte is voor zijn schoolboeken, maar ook halen we de 'kinderachtige dingen' uit zijn kamer. Verder gingen we nog een middagje naar Kijkduin, waar hij Pokemons kon vangen en wij even neerstreken op een terras bij een rustige beachclub. Verder hebben we wat buitenbezoekjes met familieleden gehad. 

Ook gingen we op het werk bij Sebastiaan kijken die gelukkig weer in de horeca kan werken. Bij zijn werk was een maisdoolhof dus daar gingen Vic en ik in. 

Door vragen te beantwoorden werd ons de weg gewezen door het doolhof. We liepen vooral vast op de vraag wat een Dikdik was. Iemand?? :) 
Gelukkig vonden we na een half uur de uitgang. Best netjes toch? 
Uiteraard zaten Vic en ik samen op het terras, op gepaste afstand van de andere gasten. Er liep ook een wandelend hartje rond. Zo geinig!
Met deze uiterst warme dagen doen we vooral heel rustig aan. Het zwembad staat inmiddels weer opgeblazen in de tuin en we vieren de 
Z.O.M.E.R ! Hahahahaha. Had jij ook direct het liedje in je hoofd? :)



Reacties

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Gewoon tien jaar en KVL -268

Gewoon vliegen!

Gewoon Spanje en KVL -267