Gewoon sport.

Ik voel het niet.
Ik heb het niet.
Die enorme drang om me aan te sluiten bij de voetbalgekte.


Top initiatief die oranje Cf-apen (daar doe ik dan wel aan mee!).

Ik weet nog dat mijn vader vroeger altijd Studio Sport keek, dat vond ik echt het stomste van het hele weekend. Ook weet ik nog dat we op zondag, als we terugreden uit Drenthe (waar we een geweldig vakantiehuisje hadden waar ik met veel plezier aan terug denk) op de terugweg voetbal luisterden en mijn zus en ik dan niet te hard mochten praten. Daar was en ben ik niet zo goed in: niet praten en niet te hard praten.

Ik trof een man (Sebas dus) die niet van voetbal houdt. Uberhaupt kijken wij geen sport. We zijn geen liefhebbers van grote of kleine sportevenementen en zo gaat ook het EK voetbal aan ons voorbij.
Ik moet overigens eerlijk bekennen dat we wel tijdens het WK een aantal wedstrijden hebben gezien. Gewoon voor de gezelligheid, een samenzijn met de buren waarbij wij toevallig voetbal keken. Ook moet ik bekennen dat ik het oranje Supertrash jurkje heb gekocht, maar nog niet heb aangehad. Het komt vast nog wel eens van pas!

Wat het persoonlijk sporten betreft; ik ben druk bezig! Ik bezoek trouw drie keer per week de sportschool en tref de fysio hierbij één keer per week. Hoewel het sporten in het begin vooral leuk en nieuw was, merk ik nu dat het sporten ook vooral wel een verplichting is. Een vaste ronde die ik drie keer per week MOET draaien. Het kost een hoop tijd en een hoop energie, maar ach..; alles voor het goede doel. Ik sla dus niet over en doe hard mijn best.

Of dat ook gezegd kan worden van onze voetballende vrienden laat ik maar even in het midden.

Reacties

 1. Jaaa, die zondagavondassociatie heb ik ook! Dat zal ook wel mijn afkeer tegen Frank Snoeks verklaren. Zijn stem kondigde een uur oeverloos voetbalgel*l aan en het weekend af. ;-)

  Mijn lief is ook geen buitensporig sportliefhebber al volgen we de evenementen iets meer dan jullie vermoed ik. Ach, feitelijk grijpen we alles aan om er een Bourgondische levensstijl op na te houden.

  Maar hé. Goed man! Dat je nog steeds trouw drie keer per week naar de sportschool gaat. Echt zo knap! Misschien kun je jezelf binnenkort weer eens trakteren op een of ander gadget of nieuw sportkleertje? Ter motivatie.

  Keep up the good work Mara! X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goed hoor dat je drie keer per week gaat, echt een doorzetter!! Hier ook absoluut GEEN fan van voetbal, maar als het gezellig is met vrienden is het wel leuk, maar meer voor de gezelligheid :)

  Lekker doorgaan zo!!

  xxx Tamara

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goed bezig jij!!! Zou mooi zijn als je ook fijn resultaat gaat merken. :-)
  Wij houden hier wel van sport kijken, evenementen dan. Kijk ook echt uit naar de Olympische Spelen. Niet om te zien hoe NL het doet, maar vooral om mooie sport te zien.
  Die oranje-aap zit nog niet in ons assortiment (we hebben zwart-wit-bruin)!!! Lachen zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goed bezig!!! Knap hoor dat je het zo volhoudt! :) Ik ben ook alleen een oranje fan! Tijdens het EK en WK ben ik bloedfanatiek hihi.. Maar rest van de voetbal kan me gestolen worden haha.. En inderdaad in het weekend word hier ook studio sport gekeken en door de weeks voetbal international en dan mag ik ook niks zeggen.. haha zo herkenbaar hihi ;)
  Gelukkig houdt mijn vriend ook alleen van voetbal tijdens het EK en WK :)

  Liefs Sanne

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Gewoon eerlijk en de kracht van liefde -84

Prrrrrrrrrrrrik!

Gewoon verfrissend.