Gewoon meten.

Nog iets meer dan twaalf uur te gaan en dan is de sensormeting klaar.

Afgelopen woensdag werd de sensor geplaatst. Het deed niet veel pijn, in het begin meer even een drukkend gevoel vind ik. Ik heb begrepen dat er een soort strip in mijn weefsel zit die voortdurend meet hoe het er voor staat. Op mijn buik is een soort rondje geplakt. Kijk; zo ziet dat er uit:

En uiteraard lijkt mijn buik op de foto dikker dan dat deze in werkelijkheid is ;). Zo'n tegaderm (dat is die doorzichtige pleister) laat de hele boel er heus anders uitzien...
 
Verder kreeg ik het volgende pakketje mee:
Vier keer per dag moet ik mijn bloedsuiker prikken. Vooralsnog vind ik de uitslagen er niet zorgelijk uitzien, maar ik begreep van het ziekenhuis dat dit desondanks geen voorspeller hoeft te zijn voor het wel of niet aanwezig zijn van CFRD. Ook moet ik deze 72 uur precies noteren wat ik eet of drink.
En dat doe ik uiteraard erg trouw!

Volgende week gaat het hele pakket terug naar het Haga en zal ik al snel vernemen hoe het er verder voor staat. Afwachten maar weer!

Reacties

  1. Ik noem het altijd de champignon. Ik heb er een half jaar mee rond gelopen.
    Ik hoop voor je dat je voorlopig nog even geschoond blijft van diabetesgedoe. Groetjes en kom je naar outrun cf?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb er gelukkig nooit mee rond gelopen, bij mij was het pats boem; diabetes. Ik hoop met Astrid mee, dat je voorlopig nog even geschoond blijft van alles wat met diabetes te maken heeft meid. Succes.

    Dikke zoen.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Gewoon eerlijk en de kracht van liefde -84

Gewoon ziek gekiekt.

Prrrrrrrrrrrrik!