Gewoon de laatste nieuwtjes!

Dag drie in het haga is van start gegaan.
Gisteren heb ik eigenlijk vrijwel de hele dag geslapen.
En wat bleek?
Toch niet door de pfeiffer! In het bloed is gezien dat ik de pfeiffer niet recent heb doorgemaakt.
Aan de ene kant heel fijn natuurlijk, aan de andere kant had ik het fijn gevonden een soort van 'oorzaak' te kennen in zoverre dat mogelijk is bij cf.

Vandaag ging ik tijdens mijn stapuur even heerlijk met rolstoel, zuurstof, infuuspomp EN cappuccino naar buiten. Heerlijk! Helaas heb ik nog wel steeds verhoging, ondanks de vier gram paracetamol die ik dagelijks krijg..

Verder sprak ik de fysio van het haga die me nog net niet in het gezicht uitlachte betreffende mijn huidige trainingsprogramma. Ze begreep niet waarom ik geen zuurstof gebruik tijdens het trainen en denkt naar aanleiding van mijn verhaal dat ik meer bezig ben met onderhouden dan opbouwen. Hier gaan we dus nog even naar kijken.
Ook de diëtiste kwam nog even babbelen. Verder mocht ik weer voor mijn gehoortest. Zoals we even snel zagen is mijn gehoor niet verslechterd sinds de laatste keer.
Vrijdag mag ik weer gaan blazen.

Verder is het nu gewoon een kwestie van rust pakken en opknappen. Verdere plannen zijn, terecht, nog niet bekend. De Tobra is vandaag nog wel wat opgehoogd, die zat te laag bleek uit het bloed.

Lieve Vic wilde toch wel even heel graag weten of ik al snoepjes klaar had liggen in mijn kastje, voor als hij op bezoek komt. Dat ik niet echt de mogelijkheid had gehad ze te kopen, interesseerde hem
niet echt. Hij kreeg toch immers altijd een snoepje als hij in het ziekenhuis kwam?

Dus ging ik vanochtend snel met lieve E langs het winkeltje om voor zoonlief wat snoepjes te scoren. Natuurlijk kochten we ook nog een cadeautje voor hem. Ik kijk al helemaal uit naar zijn komst morgen :).

Reacties

  1. Mmmm, Vic gaat morgen smullen en natuurlijk met zijn mama knuffelen! Lekker vroeg slapen vanaaf, des te sneller is het morgen. Denk aan je lieverd. Kusss van je buuvie M.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Gewoon eerlijk en de kracht van liefde -84

Prrrrrrrrrrrrik!

Gewoon verfrissend.