Gewoon zoeken.

Vrijdag mocht ik weer blazen en tot mijn grote verdriet blies ik weer een klein beetje slechter. Ik vroeg of de zaalarts langs kon komen en dit ontaardde uiteindelijk op de vrijdagavond in een akkefietje. Zeg gerust; een akkefiet.

Ik ben er nog niet helemaal aan toe om het verhaal hier te delen, wie weet ooit, maar hij ging volledig buiten zijn boekje en schoffelde mij volledig onderuit. Er was een hoop paniek en verdriet.

Gelukkig belde dokter H mij op zijn vrije zaterdag die duidelijk 'not amused' was. Ook vandaag hebben we nog langdurig met elkaar gesproken over het gesprek wat nooit plaats had mogen vinden.

We zijn zaterdag weer van medicatie geswitched en hopen dat dit wat voor mij gaat doen. Ik ga weer aan de tobra en cefta en we proberen verder uit te zoeken of we niets over het hoofd zien. Er worden extra kweken ingezet en ik zal een ct-scan krijgen.

De positieve punten zijn dat de koorts nu weg blijft en de ontstekingswaarde goed daalt. Nu moet alleen nog de longfunctie en saturatie mee omhoog.

Het blijft zoeken naar de gouden cocktail en dat kost dit keer tijd.

Reacties

 1. Pot verdorrie als of je niet genoeg aan je hoofd hebt, voor je zelf op blijven komen hoor!
  Een dikke vette virtuele knuffel

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hè wat k*t zeg, dat kun je er nu net niet bij hebben; gedoe met (onwetende, eigenwijze) artsen! Ik hoop dat het oplucht nu je het met je eigen arts hebt besproken.
  Verder hoop ik echt dat het uitblijven van de koorts en de daling van je ontstekingswaarde de voorbode is van het herstel van saturatie en longfunctie. Ik ga voor je duimen sterke dame. Keep strong en laat je niet op je kop zitten.
  Dikke kus

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mijn dochter had dezelfde ervaring met deze zaalarts

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat vervelend dat je dochter ook een vervelende ervaring heeft gehad. Soms weten zaalartsen echt niet wat ze kapot maken.
   Ik vind het niet aan mij om hier namen van artsen te noemen. Ik weet in ieder geval wel dat de desbetreffende zaalarts vandaag flink op zijn fl****r heeft gekregen. En terecht!
   Veel sterkte.

   Verwijderen
 4. Oh Mara, wat een vervelende toestand! Zulke gebeurtenissen doen er geen goed aan. Fijn dat de koorts weg is en deze moet nu weg blijven!! Vanaf vandaag ga je berg op Mara, zet m op meis! Beterschapsknuffel, Martina

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Er zitten een hoop ajuinen tussen...
  Probeer te focussen op het positieve --> goede temp en CRP en te geloven in die andere twee factoren.
  Je bent maar dapper!
  Kus voor jou X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Getver wat rot! Hou vol en ik hoop op veel verbetering! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Volgens mij weet ik precies welke zaalarts dit geweest is. Het was bij mij niet zo extreem, maar ik vond zijn manier van benaderen en hoe hij zich uitte op zijn zachtst gezegd erg apart. En empathie nul... Nog niet eerder zo meegemaakt met een arts, goed dat hij erop aangesproken is. Sterkte! Peter

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gelukkig is daar altijd nog dokter H! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Pff ontzettend heftig, en verschrikkelijk dat zo'nn zaalarts dat durft te doen uberhaupt. Dikke Computerknuffel!!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Gewoon eerlijk en de kracht van liefde -84

Gewoon ziek gekiekt.

Prrrrrrrrrrrrik!