Gewoon weekend.

Vorige week keek ik, bij gebrek aan beter, naar 'Ik hou van Holland'. Ik bedacht me toen dat ik de week daarna weer fijn thuis zou zijn.
Het is nu 'de week daarna' en ik heb op de achtergrond wederom 'Ik hou van Holland' staan. Helaas kijk ik niet vanaf onze eigen bank, maar nog steeds vanaf mijn ziekenhuisbed. Ik durf geen uitspraken meer te doen over waar ik volgende week zaterdag zal zijn.

De echo-endoscopie heeft, ondanks dat ik de hele ochtend nuchter bleef, vrijdag niet plaats gevonden. Er was nog geen plekje voor me. Het is nu de bedoeling dat het begin volgende week plaats vindt en gelukkig mag het met een roesje! Dit weekend ben ik fijn poep aan het sparen... Toch nog een doel!

Gelukkig geen gebrek aan gezelschap en zo gaat er weer een weekend in het AZU voorbij. Ik hoop en ik hoop dat er volgende week een (behandelbare!) oorzaak wordt gevonden en ik volgend weekend weer fijn op onze eigen bank kan doorbrengen.

Reacties

  1. Wat fijn om te lezen dat je een roesje krijgt Mara! Hele geruststelling, lijkt me. Tja, en je teleurstelling kan ik me goed voorstellen, bah. Een zh bed is nu eenmaal niet je eigen bank :( Fijn dat je wel veel bezoek krijgt. Sterkte maar weer meid! X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zal Sebastian blij mee zijn als je volgende week ' ik hou van holland' op de bank zit te kijken!!!!! We gaan heel hard duimen zus!!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Fijn is het zeker niet om nog geen vooruitzicht te hebben van de dag dat je weer met je mannen samen op de bank voor de buis kan zitten! Hopen dat er iets uit de onderzoeken van de komende week komt.. En tot die tijd, ja dan toch de dag doorbrengen met visite, en tja... Ik houd van holland.....

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Prrrrrrrrrrrrik!

Gewoon kwartet!

Gewoon stabiel en de kracht van liefde -96