Als het weer...

Inmiddels ben ik bijna anderhalve week gestopt met de combikuur. Het is lastig om aan te geven hoe het gaat, ik volsta met 'niet heel goed, maar ook niet heel slecht'. Eigenlijk gaat het een beetje zoals het weer in Nederland; 'wisselvallig'.

Er zijn dagen dat ik koorts of verhoging heb (hittegolf), soms heb ik flinke hoestbuien met vies sputum (donderwolken) en af en toe een klein beetje bloed in het sputum (hageltjes). Soms ben ik overdag ontzettend moe (mistig in het hoofd) en af en toe toch weer even braken (bliksem).
Maar het is allemaal niet continu en dat is dan denk ik goed of zo... De eerlijkheid gebiedt me natuurlijk te zeggen dat ik erg blij wordt van paracetamol. Het verlaagt mijn lichaamstemperatuur en onderdrukt de hoestprikkel. En daardoor gaat ie toch opeens lekker schijnen: DE ZON!!!

Reacties

 1. Dan hoop ik dat het voorjaar nu flink aanhoudt, zonder de maartse buien!!! Kunnen we genieten van een heerlijke kop cappuccino en de zonnestralen op ons gezicht, terwijl we kijken naar spelende kinderen, bloeiende narcissen of gewoon met de ogen dicht.

  Kus,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. laat de zon maar flink en lang gaan schijnen voor jou en je familie:)))

  daaaaaaaaaaag
  J. te H.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bah niet helemaal toppie dus.
  Laat het zonnetje maar flink schijnen gaan, dan voel jij je misschien zónder paracetamol toch iets fitter.

  kus,
  Alie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hè verdikkie....al een paar dagen hoopte ik op een blogje van jou waarin het voorjaar nu éindelijk doorgebroken was :( Maar wie weet gaat het echte zonnetje jou gewoon snel de goede weg wijzen!
  Lieve knuffels vanuit het noorden!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Gewoon eerlijk en de kracht van liefde -84

Prrrrrrrrrrrrik!

Gewoon verfrissend.