Gouden randje

En daar gingen we op zaterdagochtend: naar het Dolfinarium! Onze lieve, lieve vrienden waren twaalfenhalf jaar getrouwd en vierden dit met een gezelschap in het Dolfinarium. Kleine Vic was er nog niet eerder geweest en ook voor ons was het lang geleden.
We kwamen letterlijk en figuurlijk aan in een warm bad. Vic, die normaal het liefste aan papa of mama blijft plakken, voelde zich direct veilig en vertrouwd. En dat was geweldig om te zien! Al vrij snel liep hij met één van beide dochters 'handje handje' door het park en liep zo straal zijn ouders (ons dus..) voorbij! Van dochter één, naar dochter twee, naar de oma van het gezelschap. Bij sommige mensen voel je je gewoon goed en zijn woorden niet nodig. Dat voelde ook Vic weer prima aan!

We keken naar de dolfijnenshows, brachten een bezoek aan orka Morgan, keken naar de bruinvissen en roggen, maar genoten bovenal van het gezelschap. Ook aten we met het hele gezelschap en vermaakte Vic zich ondertussen opperbest met alle kindjes.
Hoewel het in onze regio de hele dag regende, was het in het Dolfinarium droog en scheen zelfs af en toe het zonnetje. Maar hee, dat hadden we ook besteld toch? ;) 

Ook dit feestje had ik niet verwacht mee te maken. Weet je nog mijn planning van ziekenhuisopname en zo? Het is zo bijzonder om er dan wel bij te kunnen zijn. De oma van Sebastiaan zou zeggen dat het 'een dag met een gouden randje was', want dat was het!

6 April mag ik terug naar het ziekenhuis voor controle en pas dan ga ik weer uitspraken doen over hoe het met me gaat. Vooralsnog roep ik 'best redelijk' en daar laten we het dus maar bij! Over anderhalve week ga ik weer blazen, is er weer een kweek bekend en ben ik heel benieuwd hoe we verder gaan. We zullen het zien!

Reacties

 1. He lieve lieverd,

  Vooral het moment waarop de zon doorbrak staat me scherp op het netvlies!!! Het was inderdaad een dag met een gouden randje - hopelijk de voorbode voor een mooie tijd voor jullie gezinnetje.

  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat fijn dat jullie dit zo met z'n allen hebben mogen vieren met het zonnetje erbij. En wat fijn dat je er tóch bij kon zijn Mara, ondanks je voorgevoel dat je er niet bij zou zijn.
  Dát zijn dan inderdaad de kleine dingetjes in het leven die er toe doen.
  En zoals ik begreep gaat het zonnetje de komende tijd nog vaker schijnen. Het gaat zelfs voorjaarachtig worden. Dus dat wordt volop genieten met z'n drieën.

  Liefs Alie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lieve Mara,

  Wat een heerlijke dag, zo klinkt het als ik het lees.
  En wat mooi weer zo'n goud randje.
  En jullie verdienen het zeker dubbel en dwars.

  X, An

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat kan je toch op een mooie manier schrijven! Bedankt dat ik jullie belevenissen mag volgen.
  Liefs, Sabine

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Gewoon eerlijk en de kracht van liefde -84

Prrrrrrrrrrrrik!

Gewoon verfrissend.