Gewoon buikpijn.

Mijn buik hield zich qua pijn de afgelopen dagen rustig. Echter sinds gisteravond is de pijn weer terug. Het is volgens de artsen onduidelijk waar op dit moment de pijn vandaan komt.
Vandaag heb ik eindelijk een mdl-arts gezien. De arts vindt de foto er goed uitzien en ziet weinig aan verstopping zitten. Dat is natuurlijk goed nieuws. Ook voelt mijn buik vrij soepel. Het plan is nu om (morgen?) een echo van de buik te maken om te kijken of daar nog bijzonderheden te zien zijn. De zaalarts heeft hier weinig verwachtingen van en geeft aan dat buikpijn een lastig te onderzoeken pijn is. Ik heb wel wat gedachten en onrust hierbij, maar heb besloten eerst maar eens de echo af te wachten.
De coloforte is, gezien de foto, gestopt en ik moet terug naar mijn zakjes movicolon die ik ook thuis zal moeten door gebruiken (in principe driemaal daags).

Het sputum lijkt vandaag voor het eerst af te nemen en dat is prettig. Nu nog iets meer in beweging gaan komen. De wandeling gisteravond ging best goed, hoewel ik blij was zuurstof bij me te hebben. Vanavond ga ik met moedertje even fijn eten in het restaurant beneden. Wie weet loop ik nog een klein stukje onderweg.

Op dit moment is er nog niet bekend wanneer ik naar huis zou mogen. De zaalarts en ik hebben het erover gehad dat er eerst meer duidelijkheid moet komen over mijn buik en dat is ook wat ik graag wil. Wel wordt de thuiszorg alvast aangevraagd zodat ik weg kan als het mag.

Reacties

 1. Kan het ook lucht zijn? dat doet ook heel pijn, en kun je volgens mij.niet zien op een foto?

  Hoop dat de pijn snel weggaat! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jammer Mara dat het niet opschiet met je buik.

  Eet smakelijk bij H. X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoop dat het snel beter gaat en je weer naar je mannen kunt.

  xx Maarten

  BeantwoordenVerwijderen
 4. OK, even de knuppel in het hoenderhok maar: Hebben ze al aan je alvleesklier gedacht? Juist omdat je pancreas het altijd nog gedaan heeft, kan hij voor problemen zorgen wanneer de afvoer nu door het taaie spul verstopt raakt. Kan trouwens ook met gal gebeuren... Van beiden weet ik dat het pijn doet en dat ze er niet zo snel aan denken. Sterkte maar weer meid! XX

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heb je hoge of lage buikpijn? Zelf heb ik wel eens hoge buikpijn (net onder ribben) door mijn vergrote lever en milt. Vooral als ik veel gegeten heb, heb ik dan behoorlijk pijn daar. Zodra ik mijn darmen geleegd heb, gaat dat stuk beter dan! Als ik lage buikpijn heb, ligt het vaak aan het niet goed innemen van de creon. Gebeurt overigens niet vaak! Hoop dat ze snel achter de oorzaak van je buikpijn komen. Sterkte meid! Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. :Dat is mooi k.. zus!!! Toch die chocolademuffin??????? Nee, er moet toch iets aan de hand zijn met die geke buik??????
  Hele dikke knuf uit Amersfoort

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Mara.
  Wat Marlies beschrijft heb ik ook gehad. Nou jouw klachten wijzen daar echt niet op. En je bloed wordt daar heus wel op getest.
  Zou me niet ongerust maken over je alvleesklier.
  X Ad

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hey buuf, tjonge jonge schiet niet op he! We denken aan je! Kusss buuvie m.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ff weer je blog gelezen !!!! Wat een ge......zeg! Maar zorg aub goed voor je zelf en zet die Dr's maar flink aan het werk.Je zit daar nu lekker kort bij,ze trekken alles maar lekker uit de kast voor je!! IK HOOP DAT ZE SNEL UITSLAG KUNNEN GEVEN.Duimen maar weer. Dikke knuff xxx en zet hem op !!!Groetjes missie

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Getsiederrie.... wat een ellende! Of moet ik het anders formuleren in dit geval ;-)
  Hoop zo dat de boel weer snel op gang komt en je weer lekker thuis kunt opknappen! Als je nog es om een bezoekje verlegen zit; volgende week ben ik vrij, dus kan zo ff langs wippen. Maar ik hoop dat je dan weer vertrokken bent uit het Utregse.. liefs Tinka

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Prrrrrrrrrrrrik!

Gewoon kwartet!

Gewoon stabiel en de kracht van liefde -96