Het nieuwe plan!

Poeh hee... een half uur geleden is de laatste tobra ingelopen en daarna heb ik de kuur gestopt. KLAAR!Na drie weken mijn aders te hebben vol gepompt, is het nu klaar...! Hoewel iedereen roept; 'wat lekker voor je en wat fijn' , voelt dat nog helemaal niet zo.

Bij mij overheerst altijd het gevoel 'ojeeeee, en wat nu?'. Mijn lijn voelt altijd letterlijk en figuurlijk als een levenslijn. Die heb ik nu stop gezet en nu moet ik het weer zelf gaan doen. De enige zekerheid die ik had was dat het mét lijn goed ging. Met het stoppen van de kuur valt die zekerheid nu weg.

Begrijp me goed; natuurlijk ben ik blij dat het klaar is. Ik ben gelukkig dat ik weer zulke positieve effecten mag merken. Ik vind het heerlijk dat ik dat stomme heuptasje af kan laten en me in bed weer kan bewegen zonder rekening te hoeven houden met het slangetje.
Maar stiekem, diep van binnen, knaagt daar die onzekerheid.

Het vertrouwen komt vanzelf weer. Net als een nieuw plan. En dat plan is, dat ik nu een jaartje rust wil. Even geen opnames meer, gewoon weer fijn, rustig gelukkig zijn. Genieten met en van ons gezinnetje en geen infecties meer. Akkoord?

Morgen wordt de Midline verwijderd en dan komt het fijnste moment van het beëindigen van een iv-kuur: heerlijk uitgebreid douchen zonder plastic zakje om mijn arm, zonder lijn.
Ik kijk er nu al naar uit!!!

Reacties

 1. Hee meid,

  Ik duim met je mee... dat je maar een jaartje rust krijgt! Tijd voor je gezin.. en als het kan hoop ik zelfs dat het nog VEEEEEEEEEEEL langer mag zijn. De infecties met vakantie zijn... en je gewoon echt even Mara kan zijn... met je gezinnetje.

  Alvast veeeeeel douche plezier!

  xx Sam

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Mara,
  Helemaal niet gek hoor dat je moet wennen zonder 'levenslijntje'. Na LTX mocht ik zonder O2, nou dat vond ik super eng. Geef jezelf de tijd om weer vertrouwen in je lichaam te krijgen. Dat is zeker niet makkelijk. Maar het komt goed!
  Alle goeds met elkaar. Hoop dat je nu heel lang geen last meer hebt van infecties of zo.
  h.gr. Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel herkenbaar Mara! Ik mag maandag van mn midlinetje af. Lekker badderen!!! Maar ook wel spannend, ...., hoe lang houden mn longetjes het vol. Weer 10 jaar? Of veeeeel korter....nu met de kleine mannen....
  Geniet van je vrijheid en je mannen. Groetjes,
  Petra

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Gewoon eerlijk en de kracht van liefde -84

Prrrrrrrrrrrrik!

Gewoon verfrissend.