Alledaagse zaterdag!

Mijn favoriete hobby is toch wel 'aankneuteren'! Vandaag was wat dat betreft echt weer een topdag. :)

Om half acht werd ik wakker, Vic volgde een kwartiertje later. Na het hele ochtendritueel (bakjes koffie, medicatie sprayen, boterhammetjes) bakten we samen koekjes (de favoriete hobby van Vic!). Daarna samen boven aangerommeld om vervolgens de koekjes met glazuur en plaatjes af te maken.
Dan op de fiets naar het dorp. Nog steeds ben ik zo trots en geniet ik er zo van om samen op de fiets te zitten, al waaien we er bijna vanaf zoals ook vandaag. Vervolgens in het 'durp' over de braderie gewandeld. Vic genoot van de brassband die optrad (en de halfblote dames die er om heen dansten).

Vanmiddag sliep hij twee uurtjes, daarna hebben we heerlijk samen zitten kleuren. Zo mooi om te zien hoe hij zich op tekengebied ontwikkeld. Dit is een tekening van twee beren:

Vervolgens gingen we samen pizza bakken. Eerst alle bakjes met ingredienten samen klaarzetten en dan 'strooien maar'! Zijn kantje kwam vol te liggen met boerenmetworst, salami en geraspte kaas. Terwijl de pizza in de oven stond, mocht hij even Tinkerbell kijken. Daarna samen gesmuld van onze pizza. Na het eten had ik nog zoveel energie dat we nog met een schep in de tuin in de weer zijn geweest, Vic met een klein schepje ernaast (overigens heb ik gisteravond zelfs nog twee schuifpuien, aan de buitenkant, gezeemd... moet niet gekker worden!).
Daarna lekker aardbeitjes gegeten (met slagroom!). Vervolgens gingen we naar boven om samen te douchen. Onderweg deden we alsof we in de jungle waren en overal zagen we met onze verrekijkers (twee handen om je ogen..) allerlei dieren. Op zijn kamer zat een ijsbeer in de schommelstoel (zul je net zien) dus moesten we fluisteren en op onze tenen lopen :). Heerlijk, we genoten!

Na het douchen, zo'n heerlijk fris mannetje in pyama op schoot en samen het boekje gelezen van mijn favoriete illustratrice Charlotte Dematons. Samen nog twee liedjes zingen (Olifantje in het bos en Aapje op een stokje) en dan is het toch echt nog even kroelen, dikke kus en dan lekker naar bed :).

Wat heb ik toch weinig nodig om gelukkig te zijn. Aankneuteren Rocks!!!

Reacties

 1. Klinkt zálig! :D
  Iedereen roept tegen iedereen: 'geniet er van hoor, ze zijn zomaar groot'. Maar zo te lezen hoeft niemand jou dat te vertellen! En wij genieten hier een beetje mee ;)
  liefs, Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een heerlijk verhaal Mara.
  Ik kan me voorstellen dat dit toch je favoriete zaterdagen zijn; aankneuteren met Vic.
  En wat leuk dat Vic jou zo goed in de keuken helpt. Wie weet word hij chefkok??
  Jammer dat we niet dichter bij elkaar wonen, 'k had graag 'ns zo'n echte Vic-koekje geprobeerd.

  Fijne zondag.
  Kus

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi!

  Vond je mail pas vandaag, door allerlei omstandigheden. Morgen krijg je bericht!

  Elly (www.cfenkinderen.nl)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Gewoon eerlijk en de kracht van liefde -84

Prrrrrrrrrrrrik!

Gewoon verfrissend.