Just my ordinary life..!

Al dagen broed ik op een nieuw schrijfsel, maar om heel eerlijk te zijn ontbreekt het me momenteel aan enige inspiratie. En eigenlijk is dat mooi! Het leven gaat namelijk zijn gangetje.
Soms wat buiten adem, soms wat vies sputum. Maar verder leef ik gewoon 'het leven van Mara'.
Sebastiaan is druk met werken en Vic en ik brengen veel tijd samen door. En het gaat me goed af, moet ik eerlijk bekennen! Ik heb mezelf bijvoorbeeld opgelegd om zoveel mogelijk met de fiets te doen. Dus met kleine Vic achterop, probeer ik zoveel mogelijk aan mijn conditie te werken. Verder kook ik voor ons twee en hou ik zelfs het huis al een beetje bij (wassen, vaatwasser en zelfs al weer een keer gestofzuigd). Daarnaast doen we ook nog leuke dingen samen, dat is natuurlijk het belangrijkste!

Zo hebben we vandaag nieuwe schmink gekocht. Hij wilde dolgraag een ballonnetje op zijn wang en het liefste een rose natuurlijk :)! Verder vindt hij het nog steeds geweldig om te spelen met zijn 'piwaterpistool'. Hij vindt het prachtig om samen de plantjes water te geven (en dan het liefst met de tuinslang), heerlijk te kroelen of  'Op een grote paddestoel' te zingen. Samen eten we graag aardbeitjes met suiker en het liefst ook nog met slagroom er op. Tinkerbell is momenteel zijn favoriete film. Wat een lievie :)!

Vanaf woensdag ga ik zelfs weer aan het werk! Nog wel op arbeidstherapeutische basis (wat fijn dat mijn teamleidster zo enorm met ons meedenkt), maar hopelijk kan ik dit snel uit gaan breiden.
Ik ben dol op mijn normale, dagelijkse leven waarin CF nu hopelijk eens geen hoofdrol meer speelt, maar slechts een bijrol.

Reacties

 1. Na dalen komen gelukkig altijd weer pieken.
  Al is het in die dalen moeilijk daarin te blijven geloven. Ik hoop dat je piek heel lang duurt en dat je er pas op de helft van bent.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat fijn dat het zo lekker met je gaat.
  En wat een genot om zo'n lief kereltje te hebben waar je zoveel leuke dingen mee kunt doen.
  Ik hoop dat je dít een hele tijd kunt volhouden, waar, zoals je al schreef, CF eens geen hoofdrol speelt maar een bijrolletje.
  Ga zo door lieve Mara!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je stukje is heel herkenbaar voor me! Tja, ik heb trouwens ook weleens geen inspiratie en inderdaad, dan gaat het vaak "gewoon" goed. Nou, dan hoop ik maar dat je nog heel lang heel weinig inspiratie hebt! :)))))) Ga zo door!

  Op een grote paddestoel zing ik ook heel vaak met Rik, waarbij hij dan "krak" en "hoepla" voor zijn rekening neemt! Zo schattig!!

  Groetjes, Erika

  BeantwoordenVerwijderen
 4. O ja, fijn dat je nu ook bij cf-cafe gelinkt staat. Vergeet ik minder vaak te kijken! :)))

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heerlijk voor je dat het zo goed gaat. Lekker fit de zomer in!!
  Een roze ballon, hoe simpel kan het zijn om iemand gelukkig te zien ;-))

  BeantwoordenVerwijderen
 6. goed te horen Mara; veel plezier met alles en succes.
  groet van J.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Gewoon eerlijk en de kracht van liefde -84

Prrrrrrrrrrrrik!

Gewoon verfrissend.