Weertje...!

Wat een prachtig weer, wat een prachtig leven! Oh, oh, wat genieten we toch. Ik roep al drie dagen achter elkaar: 'Wat hebben we het toch goed met ons drietjes'! We leven het leven en dat is heerlijk. Gewoon lekker aanrommelen met zijn drietjes zonder het idee te hebben dat we ergens in belemmerd worden.

De kuur slaat aan, ik durf het hardop te zeggen! Ik ben veel minder benauwd, hoest nauwelijks en geef bijna geen sputum meer op. Soms voel ik nog wel wat pruttelen in een long, maar het kost me veel moeite en energie om er een klein sputumpje uit te krijgen. Ook de weegschaal staat te juichen. Nu hebben we wel van het weekend een nieuwe gekocht, waarop we beiden zo'n twee kilo zwaarder wegen..., maar dan nog. Als het leven zo door mag gaan (ook na beëindiging van de intraveneuze en extra orale kuur), worden/ blijven we heel, heel blij!!!

De paasdagen waren gevuld, maar onder voorbehoud. Beide dagen zijn Vic en ik netjes naar bed gegaan voor ons middagtukje en het plan was ook om vooral op de bank te zitten bij het bezoek en niets te doen (niet meehelpen, niet tillen; gewoon zitten dus!). Bedankt familie en buren voor de gezelligheid!

Het doel is nu om weer wat conditie op te bouwen. Vandaag twee keer weer even kort gedanst met mijn kleine ventje; ik durfde het weer aan! En zelfs even kort met hem een rondje gerend door het huis. Allemaal om even te voelen hoe het voelt. Vanavond ben ik een wandelingetje gaan maken en kleine Vic wilde natuurlijk weer mee. We speelden verstoppertje, liepen hand in hand door onze woonwijk en zochten samen de eendjes in het water. De sproeier die we onderweg tegen kwamen, vond Vic natuurlijk helemaal te gek:
Het zonnetje schijnt buiten en het zonnetje schijnt in ons hart! Kom maar op met die mooie zomer!

Reacties

 1. Wat n mooie zonnige berichten!!! Daar word ook ik blij van. Dikke x!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goed goed goed!!!
  Fijn fijn fijn!!!
  Apart hè, dat de juiste ab's zo'n verschil kunnen maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. He lieverd, wat een prachtige momenten allemaal! Echt je code woord met hoofdletters: GENIETEN!!!!
  XXX
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijn om te lezen dat jullie zo genieten met elkaar! Super dat de kuur aan slaat! Geniet maar lekker met zijn drieën van het heerlijke zonnetje.

  Liefs
  Angela

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hé toppertje !!! Fijn om te lezen dat het leven je weer toelacht,op naar de zomer nu nog de bruine benen,hi,hi!!!!
  Dikke knuffel aan jullie 3-een

  Groetjes Missie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hey buuf, goed te lezen en aan je te zien dat het stapje voor stapje weer beter gaat! En met je kleine mannetje even kunnen dansen is natuurlijk helemaal genieten! Tijdens de zoektocht van onze kindjes naar de paaseitjes was ik ook aan het genieten van het grote kinderenthousiasme toen ze er weer eentje vonden! Genieten van de kleine dingen is wat ons leven zo bijzonder maakt.

  Dikke kuss buuvie M.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Woehoe!!! Zo te lezen gaat het echt weer de goede kant op!!!!

  Super om te lezen...

  Dikke knuffel!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wat een lekker ding die Vic!!!!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Gewoon eerlijk en de kracht van liefde -84

Gewoon ziek gekiekt.

Prrrrrrrrrrrrik!