Klaar om uit te checken.

Hoezee! Ik ga vanmiddag naar huis!!! Het wachten is nu op de verpleegkundige met de ontslagpapieren en het aansluiten op de thuispomp.
De medicatie voor komend weekeind krijg ik mee van de apotheek van het AZU. Vanaf maandag gaat mijn apotheek dan zelf leveren. Ook het thuiszorgbedrijf inmiddels gesproken en straks nog even definitieve afspraken maken.

Het enige is dat de midline sinds gisteren een beetje lekt. De lijn loopt echter goed en is makkelijk door te spuiten. Blijkbaar komt een lekkende midline toch vaker voor. Ik wijt het zelf aan het afnemende hematoom (waardoor de druk op het vat is afgenomen). Dit is aannemelijk, maar niet bewezen. We hebben nu een drukverband aangelegd om mogelijk het vat wat meer dicht te drukken. We verschonen nu dagelijks de pleister (met name de volgelopen biopatch). Hier zal ik ook hulp bij nodig hebben door de thuiszorg. Het toedienen van de intraveneuze antibiotica doe ik liever zelf.
Vanavond zit ik fijn thuis op de bank met een bakje koffie.

Ik zou zeggen: Dag ziekenhuis! Dag buuf T! Dag kussen met lucht erin! Dag vieze maaltijden! Dag lieve zusters!

Reacties

 1. JOEPIE!!! Echt superfijn voor jullie alle drie! Geniet ervan - vanavond op de bank met je bakje koffie en je 2 mannen!

  x
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Yes!! Heerlijk meid!
  Vanavond samen op de bank en morgenochtend lekker met zijn drieën kroelen in bed :)
  Fijn weekend!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt heerlijk voor je!!

  Geniet ervan en de rest komt vanzelf.

  Groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijn dat je weer terug op honk bent ! Hopelijk blijft je lijntje goed lopen en knap je lekker verder op.Wel een gedoetje dat geregel van die bolletjes.In DH gaat dat wel makkelijker; daar krijg je gewoon alles uit de zkh-apotheek thuis bezorgd en hoef je de plaatselijke apotheek niet "lastig" te vallen.Nou geniet van je mannen én het weekend.
  Greetz,Carla

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat fijn dat je weer thuis en heerlijk op de bank kan zitten met je bakje koffie! Hallo lieve mannen, hallo lekker bakje koffie, hallo heerlijk eten en hallo lekker eigen bedje!

  Wat zal het een opluchting zijn dat je van dat nare mens naast je af bent. Sterkte met kuren thuis!

  Liefs, Angela

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Welkom thuis, lieve Mara!
  X Sabine

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Gewoon eerlijk en de kracht van liefde -84

Prrrrrrrrrrrrik!

Gewoon verfrissend.